Lodseddel 2019

Tuse Bjerg har valgt, at I skal vælge hvad pengene fra lodseddelsalg 2019 skal gå til. Vi har udvalgt 4 forskellige projekter som Tuse Bjerg har brug for. Derfor har I nu muligheden for at stemme på en ting. Det projekt, der får flest stemmer, får vi lavet for de penge du og dine børn er med til at tjene ved at sælge lodseddeler. Stemmeperioden er fra den 18/12 2018 - 1/1 2019.

I kan stemme her:

https://goo.gl/forms/49ouyUMR1JrhMnqa2

Projekt 1:

Hegn langs vejen

Lavt åbent hegn langs vejen ved spejdergrunden. Formålet er at ALLE brugere af spejdergrunden skal bruge indkørelsen, når man går ind på spejdergrunden eller forlader spejdergrunden. Bilerne kører stærkt på Butterupvej og forventer ikke børn/voksne der dukker op mellem træerne. Dette forslag sikre et hegn langs spejdergrunden, så man pr. Automatik henvises til at bruge indkørelsen. Højde max 1 meter og byggestil magen til bålhytten.

Projekt 2:

Nye EL radiatore i patruljelokalerne:

Udskiftning af EL radiatorer i patrulje lokalerne. Så vi sikre en bedre grund varme i patrulje lokalerne ifht. mødeaktiviteter og den generelle varmefordeling i spejderhytten på kolde årstider. EL radiatoerne styres centralt i ELtavlen med en timer funktion. De nuværende radiatorer er gamle og har defekte termostater.

Projekt 3:

Materiale skur ved bålhytte

Bygning af et materiale skur i nærheden af bålhytten. Skuret skal bruges til båludstyr, haveredskaber, plæneklipper etc. Skuret skal bygges i samme stil som bålhytten.

Projekt 4:

Udendørs vask og vandhane:

Etablering af stor stål vask og vandhane udendørs på spejdergrunden. Placeres under køkkenvinduet. Så der er vandforsyning til aktiviteter på grunden og ikke mindst mulighed for opvask udendørs etc.