Det vrimler med spejdere...

Post date: 14-09-2015 20:00:19

Ja, sådan var det til spejdermødet idag, for vi havde 'Tag en ven med-møde'. Hvor var det superdejligt, at så mange spejdere havde taget deres bedste ven under armen, så de kunne opleve vores herlige spejdermøder.

Nye som gamle spejdere skulle på lagkageløb med temaet: Disney. I velkendte film blev spejderne udfordret i spændende aktiviteter og ekspertviden ... i hvert fald var det spørgsmål, som ikke alle voksne kunne svare på, men det kunne spejderne selvfølgelig.

Posterne de skulle igennem var Frozen, Løvernes Konge, Snehvide og de syv små dværge, Robin Hood og Op! Spejderne lærte, hvad der hurtigst får en isterning til at smelte: mel, sukker eller salt. De blev klogere på forskellige skeletter, der skulle samles. Et efterårsbad blev det til for nogle af dem, da de skulle fange et æble i vand. Måløjet blev justeret ind, da der skulle skydes til mål med ærteposer frem for pile. Sidst men ikke mindst blev der kæmpet om at være den sidste, der havde sin ballon i fin stand, i den musikløse ballondans.

Ved hver post blev der uddelt ingredienser til lagkager, som spejderne selvfølgelig selv skulle lave inden den kunne indtages med stor fornøjelse.

Det var skønt at være så mange til mødet. Vi håber, at rigtig mange kommer igen næste mandag.

Se endnu flere billeder fra vores herlige spejdermøde.