Flot 2. plads på årets MUS-løb

Post date: 31-05-2015 18:49:17

6 super seje ulve mødtes til MUS-løb på Holbæk Spejderstadion sammen med en helt masse andre spejdere fra både DDS, FDF og Pigespejderne. Det blev en helt fantastisk dag med masser af aktiviteter med cowboy og indianer tema.

7 poster med udfordrende aktiviteter blev løst til ug+og-slange. Ulvene skulle bl.a. guide en spejderkammerat gennem en labyrint, mens spejderen havde tørklæde for øjnene og en kop vand i hånden. Spejderne skulle også en tur på hesten til ringridningskamp. Der blev nedlagt bøfler på prærien; der skulle findes vej i ørkenen med kompas; der skulle transporteres vand, så hurtigt som muligt ... eneste opbevaringsmulighed i transporten af vandet var munden:-). Endelig måtte ulvene føle sig frem til vigtige redskaber for cowboy'eren og skyde til måls med vandpistoler... Jo, det var en travl dag for en vaskeægte cowboy'er.

Til slut skulle der selvfølgelig kåres en 1., 2. og 3. plads. Tuse Bjergs ulve kom ind på en fantastisk flot 2. plads i deres aldersgruppe for minier-ulve-smutter.

Det var en skøn dag sammen med en flok skønne ulveunger fra Tuse Bjerg:-)