Juletur for alle...

Post date: 29-11-2015 20:16:13

En skøn, skøn spejderweekend for alle gruppens medlemmer, hvor vi julede fra morgen til aften.

De store ulve, juniorer og tropspejdere tog afsted på weekenden fredag aften. Netop ankommet til lejren, blev spejderne sendt på refleksløb. En herlig julehistorie om Søren Spidsmus og Mette Markmus blev fortalt, hvorefter spejderne skulle udfylde en tipskupon med de rigtige svar. Selvfølgelig havde alle spejderne været opmærksomme og kunne svare rigtigt på alle spørgsmålene.

Med en weekend uden mor og far skulle man tro, at spejderne øjnede chancen for at sove længe... men nej. Kl. 5.22 var næsten alle vågne - lige med undtagelse af lederne. De var bare ikke parate til at stå op.

Formiddagens aktivitet var nisseoplypiaden. Spejderne skulle gennem 8 discipliner: sneboldkast, gaveindpakning, kanetræk, julehjerteflet, pivspil, guirlandeproduktion, smag julens dufte og gæt en julegave.

Der blev gået til disciplinerne. Der blev ialt produceret 33 meter guirlander, kastet rigtigt langt med skebolde og flettet julehjerter i stor stil.

Spejderne fortjente hver især den flotte guldmedalje,

Familiespejderne skal selvfølgelig også med på weekenden, så lørdag eftermiddag støtte de til på weekenden.

En juleweekend uden julemandens værksted er ikke en rigtig juleweekend, så lørdag eftermiddag smuttede alle spejderne afsted til julemandens værksted. Der blev produceret de lækreste pebernødder, de flotteste juledekorationer og det smukkeste julepynt til juleaften. Jo, det var super aktive spejdere, der var samlet på en super hyggelig weekend.

Bedst som aftensmaden var indtaget, blev spejderne sendt på et herligt natløb. Tropspejderne havde kreeret et løb, som alle øvrige spejdere blev kastet ud. Og det var ganske heldigt, for tropspejderne havde opsnusset, at julemanden havde tabt sin hue, og hvad er en jul uden en nissehue for julemanden. Den blev lokaliseret til at være på juletræet. Mon ikke julemanden havde glemt sin hue dér, da han leverede juletræet!

Endelig blev det juleaften. Der blev danset om juletræet, spillet pakkespil og gættet julesange. En rigtig hyggelig afslutning oven på en travl og hyggelig dag i julemandens tegn.

Søndag blev der sovet længere. Faktisk skulle en del af spejderne vækkes. Mon ikke gårsdagens tidlige vågen havde sat sine spor:-)

Endnu havde vi kun set spor efter julemanden. I dag måtte han da kunne findes. Spejderne blev sendt på løb, hvor 6 poster skulle løses, for at de kunne få en brik til puslespillet, der viste hvor julemanden opholdt sig. Endelig fik spejderne trukket julemanden ud af sit skjul og som tak for det, fik alle spejderne en slikpose.

En rigtig skøn juleweekend nærmede sig slutningen. Tak for en rigtig dejlig weekend til både små og store spejdere.

Se billeder fra vores herlige juleweekend