Knofedt og samarbejde...

Post date: 19-09-2015 21:03:36

Spejderne og forældrene i Tuse Bjerg Gruppe viste endnu engang, at samarbejde er bare en af gruppens store styrker. 15 voksne og 15 børn gav alt, hvad de kunne i 4 timer lørdag.

Opgaverne var mange: give træbeskyttelse til spejderhytten, sætte dryptud på vinduerne, ny bundstykke til terrassedøren, rense brønde, ordne flagstang, reparere stikkontakt, reetablere skab og ovn i køkkenet, flytte brænde til det nye brændeskur, klippe træer langs vejen, fjerne sten og haveaffald bag skur for blot at nævne nogle. Listen var lang og vi nåede ikke alle opgaver... hvilket vi heller ikke havde regnet med, men vi nåede meget længere med at male spejderhuset, så nu er der ikke så meget der mangler af maling til forårets arbejdsdag.

Det er en fornøjelse at se mange give en hånd med de praktiske opgaver i spejderhytten - store som små knoklede på - selv de små spejdere kastede sig over malingen med mange plette til følge ... i på væggen men der i mod på deres tøj. Godt det er vandbaseret træbeskyttelse:-)

Vi takker for den gode hjælp på arbejdsdagen, for så kan lederne i stedet koncentrere sig om spændende aktiviteter til spejderne.

Se flere billeder fra arbejdsdagen.