Ridderturnering, drabelig drage og stegt flæsk

Post date: 14-06-2015 16:12:53

Med maner takkede spejderne af for en fantastisk forårssæson med et brag af en ridderturnering.

På en vaskeægte ridderborg bor væbnerne i familier og på denne borg er familienavnene: sol, måne, sky og stjerneskud. Det blev en travl dag for familierne, der skulle gøre sig klar til den årlige ridderturnering.

Der blev lavet de flotteste skjolde og skarpeste sværd. En vaskeægte ridderturnering fandt sted med ringridning, bueskytte konkurrence, dyst i fjæl og løbet spidsrod. Hver en væbner blev slået til ridder med en guldmedalje til følge.

Ingen ridderturnering uden den lækre mad. Fra første stund duftede der af helstegt pattegris... og det var ikke helt forkert... for der var lagt en hel gris på grillen.

På vaskeægte riddervis smæskede man sig i lækkert kød, og der var masser af det. Lidt kartoffelsalat og tilsvarende grønt salat blev også indtaget - dog var mange af væbnerne ikke så begejstret for den grønne føde, for de var jo ikke kaniner...

Dagens ridderturnering blev afsluttet med en dragejagt ud over det sædvandlige. En kæmpe drage mødte alle de nyslåede riddere. Den blev nedkæmpet, så alle fremover kan leve i fred og ro i ridderborgen.

Rigtig god sommer til alle.