Skøn spejderstart i gruppen...

Post date: 15-08-2016 19:39:46

Efter en lang sommerferie med en helt fantastisk sommerlejr var det tid til gensyn med spejderkammeraterne. Søndag mødes familiespejderne for første gang, mens ulve, juniorer og tropsspejdere havde første møde om mandagen. I gruppen kunne vi byde velkommen til en masse nye både børn og familier, der gerne vil prøve at være spejder. Stemningen var rigtig god på begge møder. Hos familiespejderne samledes familierne om høsten, der står for døren. Der blev leget, sået korn, lavet hytteost på trangia og hertil lavet fladbrød over mål. Dejligt med det store engagement hos både børn og familier.

Mandag blev store-oprykningdag. 4 familiespejdere skulle rykke til ulvene, men 8 ulve blev sendt videre til juniorerne. Der blev udnævnt nye bandeledere og -assistenter og hos juniorerne blev der ligeledes udnævnt nye patruljeledere og -assistenter. Det var stolte spejdere hos både ulve og juniorer.

Det var også dagen, hvor 7 spejdere tog hul på specialmærker. 2 spejdere startede på Skirty-mærket. 2 har valgt Shorty-mærket, 1 Vikinge-mærket, 3 Biky-mærket og 1 Spejd365. Det bliver en fornøjelse at være sammen med spejderne det kommende år, men de holder ud med nederdel eller short, når det er koldt og sneen ligger højt. Det bliver med største fornøjelse, at mærkerne bliver uddelt om et år.

Nu venter så et spændende halvår med masser af oplevelser. Vi glæder os til at være sammen med spejderne.

Se flere billeder fra to rigtig hyggelige startmøder i gruppen

Se billeder fra ulve, junior og tropstart Se billeder fra familiespejderstart