Sommerlejr 2015 - Kunsthåndværkermarked

Post date: 05-07-2015 09:42:29

Hele lejren var i aktivitet fra de mindste familiespejdere til de ældste rovere. Om formiddagen arbejdede grupperne på forskellige kunsthåndværker-stationer: hos Tuse Bjerg skulle man male et maleri med nogle bestemte elementer; hos Nordlys kunne man male på sten; hos Eskebjerg var der mulighed for at filte; mens Kirke E bød på spændende kunst i dåser. Om eftermiddagen havde spejderne mulighed for at tage på besøg hos de andre grupper for at prøve deres kunsthåndværker-stationer. Der var stor koncentration om aktiviteterne hele vejen rundt.

Solen skinnede fra en skyfrihimmel. Lige så blæsende det om torsdagen - lige så vindstille var det om fredagen. Det kaldte på vandkamp og vaffel-is. I løbet af ganske kort tid forsvandt 250 liter vand, men nøj hvor var det det sjovt. Lidt senere blev børnene kølet ned med is ... og det er jo heller ikke så ringe.

Sidste aften bød også en afslutningslejrbål for alle spejderne undtagen familiespejderne, der var taget hjem - mættet med oplevelser.

De gale hattemagere stod også for dette lejrbål, og der var selvfølgelig stor jubel, da indslaget 'Kan det mon brænde' kom på programmet.

Tak for endnu en skøn dag.

Klik her for at se endnu flere billeder fra ulvene kommer.