Loppemarked

KFUM-Spejderne i Tuse Bjerg samler ting til loppemarked. Har du nogle ting, som du gerne vil af med, så kommer vi gerne forbi og henter det.

Kontakt os på tusebjerg@gmail.com

KFUM-Spejderne i Tuse Bjergs årlige loppemarked har stor betydning for spejderarbejdet i gruppen. Gennem overskuddet fra loppemarkedet skaber vi oplevelser, som alle kan være med til - både store og små spejdere.

Ting uden værdi hos dig bliver til ting med værdi for os, fordi vi kan sælge det videre til andre, der står og mangler lige præcis den ting, som du ikke længere kan bruge. Du vil derfor være med til at gøre en forskel for andre - både dem, der køber dine aflagte ting, og spejderne, der bliver fyldt med spændende, sjove og udfordrende oplevelser, som vil være med til at forme dem til selvstændige, ærlige og ansvarlige unge mennesker, der har respekt for deres omverden og naturen.

Vi modtager gerne loppeeffekter, der kan transporteres på en trailer fra din bopæl til vores spejderhus. Du er også velkommen til at aflevere dine effekter selv efter aftale med os.

Næste loppemarked er i 2018.