Sponsor

Sponsorat til Tuse Bjerg Gruppe

Tuse Bjerg Gruppe søger sponsorater til gruppens mange forskellige aktiviteter. Det er vigtigt for os, at alle kan blive spejdere uanset økonomisk formåen.

I Tuse Bjerg Gruppe dækkes alle opgaver af 100% frivilligt arbejdskraft, dvs. ingen ledere og bestyrelsesmedlemmer bliver aflønnet. Derfor går alle sponsorater ubeskåret til spejderarbejdet i Tuse Bjerg Gruppe.


Vi søger sponsorater til Spejdernes Lejr

Aktuelt søger vi midler til at kunne nedsætte lejrprisen på den kommende sommerlejr, hvor vi skal deltage på Spejdernes Lejr 2022, der afholdes i Hedeland ved Roskilde.

Spejdernes Lejr afholdes hvert 5. år af de 5 spejderkorps i Danmark. Det er en helt magisk oplevelse, når 40.000 spejdere mødes til aktiviteter og de store lejrbål. Det giver kuldegysninger, når vi synger spejdersangen og alle spejdere danner kæde ved at holde hinanden i hånden.

Vi vil gerne give vores spejdere den oplevelse. Vi ved, at det er oplevelser som denne, der fastholder interessen for det ugentlige spejderliv, hvor vi oplærer spejderne til selvstændighed, medansvar, demokratisk livsholdning og mellemfolkelig forståelse, som de kan tage med sig ud i voksenlivet.

En uges lejr koster 2250 kr. pr. spejder. Vores mål er at sænke prisen til den normale sommerlejrpris på 1000 kr., så alle har råd til at tage med, uanset antallet af spejdere i familien. Vi forventer, at ca. 40 spejdere deltager på lejren.


Sponsorpakke

  • opslag på vores facebookside,

  • logo og firmanavn på vores sponsorvæg i spejderhytten og på Spejdernes lejr

  • invitation til besøgsdag på Spejdernes Lejr

  • samt såfremt støtten er over 5000 kr. logo på vores lejr t-shirt, som spejderne typisk vil bruge de kommende år.


Har du besluttet dig at sponsere Tuse Bjerg Gruppe?

Det håber vi selvfølgelig, at du har, for det gør en stor forskel for gruppen. Alle bidrag gør en forskel for vores spejdere.

Vi laver selvfølgelig et bilag til dig med det ønskede sponsorbeløb. Send gerne besked til tusebjerg@gmail.com med information om firmanavn og beløb, så sender vi bilaget, så snart pengene er modtaget enten via bank til konto 0520 0001003273 og mobilepay 16983.


Kontakt

Har du spørgsmål til muligheden for at sponsere Tuse Bjerg Gruppen, så kontakt gruppeleder Helle Kyril Jensen på tusebjerg@gmail.com.